SZJA bevallás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Prémium Megoldás   
2011. február 03. csütörtök, 16:22

SZJA BEVALLÁSOK PRECÍZEN, GYORSAN ÉS OLCSÓN!

Vállaljuk a személyi jövedelemadó bevallások elkészítését rövid határidővel, megbízható, sok éves szakmai gyakorlattal, precízen és pontosan, Nyíregyháza belvárosában.  

Nincs szükség arra, hogy Ön napokig az adójogszabályokat tanulmányozza, hiszen Nekünk ez a munkánk.

Szolgáltatásunk keretében a magánszemélyek személyi jövedelemadó bevallását készítjük el, akik jellemzően munkáltatótól szereztek 2010. évben bevételt, vagy ezen kívül egyéb bevétellel is rendelkeznek.

Természetesen az általunk kapott információkat teljesen bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adunk ki semmilyen információt.

Szolgáltatás menete:
Önnek nincs más dolga, mint az igazolásokat eljuttatni hozzánk (személyesen vagy e-mailben), mi átnézzük, tanulmányozzuk és elkészítjük az adóbevallást. Már másnap lehet jönni a kész adóbevallásért.

E-mailben:
- küldje el a szükséges iratokat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre. Minden esetben visszajelzést küldünk, hogy fogadtuk az anyagot, és mikor lehet átvenni a kész bevallást.

Ha Ön személyesen nem tudja átvenni az anyagot, lehetőség van rá, hogy a kész bevallást e-mailben küldjük el Önnek, rögtön azután, hogy a bevallás díja beérkezett bankszámlaszámunkra.
Kérjük, jelezze az e-mailben, ha ezt a megoldást szeretné választani.

Személyesen:
- hozza be irodánkba munkanapokon a szükséges iratokat 9-16.00 óra között: Nyíregyháza, Zrínyi Ilona út 3-5. (4. emelet 405.) Sétáló utca (a Szénás Kalapos üzlet lépcsőháza)

Ha előre bejelentkezik a +36 30 229 1630-as telefonszámon, akkor akár egy kávé vagy tea mellett meg is várhatja a bevallás elkészülését.


A szolgáltatás díja:
Az adóbevallás elkészítésének díja rendkívül kedvező, mindössze: 2.000 Ft + ÁFA, azaz bruttó 2.500 Ft.

Természetesen számlát adunk, ezzel is garanciát vállalunk az elvégzett munkáért.

Fizetés módja:
- készpénzzel
- átutalással a 11600006-00000000-43917703 bankszámlaszámra

1%-os nyilatkozat
Természetesen lehetőség van az adó 1%-ával kapcsolatos rendelkező nyilatkozat kitöltésére is.

Minél hamarabb megkeres bennünket, annál gyorsabban hozzájuthat adó-visszaigényléséhez!

A szolgáltatás formái:

  • Papíralapú változat: gépi 1053-as APEH nyomtatványt adunk át két példányban. Ezt Önnek már csak alá kell írnia a megadott helyeken, és el kell postáznia az állandó lakcíme szerinti APEH igazgatóságra, melynek címét szükség esetén megadjuk, vagy személyesen is beviheti azokat.
  • Letölthető PDF file e-mailben: ez esetben nem papírra nyomtatjuk ki a 1053 APEH nyomtatványt, hanem a nyomtatás egy PDF file-ból történik, amely PDF formátumú file-t e-mail-ben elküldjük Önnek. A PDF file-t ki kell nyomtatnia, majd ezt Önnek már csak alá kell írnia a megadott helyeken, és el kell postáznia az állandó lakcíme szerinti APEH igazgatóságra, melynek címét szükség esetén megadjuk.

Amennyiben az adóbevallás elkészítése az átlagosnál bonyolultabb (pl. külföldi jövedelem, több munkáltatótól jövedelem, több adókedvezményre jogosultság, stb.), úgy külön díjat számítunk fel, melyről természetesen előre értesítjük.


A bevallás beadására vonatkozó határidők:

  • 2011. február 15-ig meg kell kapnia az adóbevallása kitöltéséhez szükséges minden igazolást és tájékoztatást.

  • Ha Ön magánszemély, úgy 2011. május 20-a az adóbevallás benyújtásának és az adótartozás megfizetésének a végső határideje.LEHETSÉGES DOKUMENTUMOK, AMELYEK SZÜKSÉGESEK AZ ADÓBEVALLÁS ELKÉSZÍTÉSÉHEZ:

Amennyiben az adott magánszemély 2010. december 31.-én munkaviszonyban van, úgy a munkáltatójától egy 10M30-as jelű igazolást kell kapnia, ha nem áll fenn a munkaviszony, akkor pedig a munkaviszony megszűnésekor egy "Adatlap 2010" elnevezésű nyomtatványt kellett kapnia.

Az ilyen jellegű igazolásokat a munkáltatónak 2011. január 31-ig ki kell adnia.

Lehetséges igazolások:
- Igazolás a munkajövedelmekről - 10M30, adatlap 2010
- Egyéb jövedelemigazolások, pl. TB
- Nyugdíjpénztári igazolások
- Egészségpénztári igazolás
- Egyéb adókedvezményre jogosító igazolások
- Nyilatkozat az 1%-ról

Ha bizonytalan, kérdezzen minket az alábbi elérhetőségeken:

Telefon:
+36 30 229 1630

E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.