Csillogó egyéniségek Nyíregyházán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Prémium Megoldás   
2010. november 12. péntek, 13:38

Az exkluzív minőséget képviselő Thomas Sabo és Pandora ékszerek 2010. november 5-től már Nyíregyházán is elérhetőek a divatban az egyéniséget, kreativitás és egyediséget kereső hölgyek és urak számára.

A Korzó Bevásárlóközpont „A” épületének földszintjén kialakított különleges megjelenésű pult is azt a szabadságot képviseli, amelyet a két nemzetközi márka kínál mindazoknak, akik a stílus mellett saját egyéniségüket is szeretnék megtalálni egy-egy karkötőben, fülbevalóban vagy medálban.

„A nyitottság, mint üzleti filozófia, alapvetően jellemzi vállalkozásunkat, hiszen ennek köszönhetjük, hogy rátaláltunk a Pandora és Thomas Sabo ékszerekre.” – árulta el Simon Péter a Juta óra és ékszer üzletek tulajdonosa.„Két olyan egyedi minőséget képviselő ékszer kollekcióról van szó, amelyek megadják a hölgyek - a Thomas Sabo esetében pedig az urak - számára azt a kivételes szabadságot, hogy a személyiségükhöz, hangulatukhoz vagy az alkalomhoz illő teljesen egyedi ékszert állíthassanak össze saját ízlésüknek megfelelően. Ezért is szerettünk bele az első pillanatban és küzdöttünk meg azért, hogy Magyarországon is elérhetőek legyenek ezek a világ számos pontján - a divat és a celeb világ által is - kedvelt különlegességek. Ezt a boldogító lehetőséget nyílván egy elfoglalt férfi találta ki…”

 

Mindkét kollekció az úgy nevezett „Mix & Match” saját ékszer összeállításra épül: meg lehet vásárolni az alap karláncot, bőrből, vagy ezüstből, és hozzá lehet válogatni apró kis díszítő elemeket, charm-okat, amelyek felfűzhetőek vagy a Thomas Sabo esetében ráakaszthatóak az alap láncra. Az igényesen - minden Pandora terméknél kézzel készített - kisebb - nagyobb kiegészítők választéka szinte végtelen. Több ezer arany, ezüst, féldrágaköves, vagy muranói üvegből készült apró szépség kapható, amelyek szabadon variálhatóak.

 

 

Segítségükkel életünk történetét, emlékezetes pillanatok sorát fűzhetjük a láncra.


Az üzlet megnyitójára az X faktor egyik legtehetségesebb ifjú ígéreteként emlegetett Szirota Jenifer is ellátogat, aki elárulta, hogy régóta tetszik neki a Thomas Sabo által kínált sokszínűség, amelyek közül mikrofont, szívet és virágot mindenképpen választana saját karkötőjéhez.

Budapest után először Nyíregyházán válik elérhetővé egyszerre a két luxus márka, amely arra buzdítja a hölgyeket és az urakat, hogy a Karácsonyra készülődve, de gondolva a báli szezonra is látogassanak el hozzájuk és válogassanak az üzlet kínálatából.